Η πίτσα θεωρείται το αγαπημένο φαγητό αρκετών και καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες κυρίως κατά τη διάρκεια μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Η πλειοψηφία όμως επιλέγει να παραγγείλει από μεγάλες αλυσίδες παραβλέποντας το γεγονός πως υπάρχουν και ανεξάρτητες πιτσαρίες. Εάν είστε ιδιοκτήτης πιτσαρίας και θέλετε να δείτε τις πωλήσεις να ανεβαίνουν ακολουθήστε τα παρακάτω tips:

Συμβουλές για να απογειώσετε τις πωλήσεις της πιτσαρίας σας!
επιτυχημένη πιτσαρία

Παρέχετε online υπηρεσίες παραγγελίας

Το διαδίκτυο έχει εισβάλλει για τα καλά στη ζωή μας σε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς μας. Γιατί όχι και στον τρόπο που παραγγέλνουμε το φαγητό μας; Πολλά εστιατόρια παρέχουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να παραγγέλνουν διαδικτυακά αφού είναι δωρεάν και δεν χάνουν χρόνο περιμένοντας στο τηλέφωνο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε σε μία από τις ήδη υπάρχουσες πλατφόρμες παρέχοντας σε όλους πλήρη πρόσβαση στο μενού σας.

Δημιουργήστε δελεαστικές προσφορές

Οι προσφορές τραβούν πάντα την προσοχή των ενδιαφερόμενων ιδιαίτερα όταν συνδυάζουν δύο ή περισσότερα προϊόντα σε σχετικά χαμηλή τιμή. Η παροχή διαφορετικών προσφορών που απευθύνονται σε όλα τα γούστα θα μεγαλώσει τη λίστα των πελατών σας. Επιπλέον εάν θέλετε να εμπλουτίσετε τα μενού με νέα πιάτα καλό θα είναι να τα συμπεριλάβετε σε υπάρχοντα πακέτα. Όταν πρόκειται κάποιος να παραγγείλει για πολλά άτομα η ύπαρξη προσφορών διευκολύνει την απόφαση μιας και είναι πιο οικονομικές συγκριτικά με την παραγγελία μεμονωμένων προϊόντων. Φροντίστε να τις ανανεώνετε τακτικά!

Επιβραβεύστε τους πελάτες σας

Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να σε κερνάνε το φαγητό σου. Οι πελάτες σας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους οπότε εσείς το μόνο που μένει να κάνετε είναι να τους δείξετε την εκτίμησή σας. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω συλλογής πόντων ανάλογα με το κόστος της παραγγελίας ή να αφορά συγκεκριμένο αριθμό παραγγελιών. Ως επιβράβευση μπορείτε να προσφέρετε δωρεάν πίτσα, έκπτωση σε επόμενες παραγγελίες ή διάθεση κουπονιών για αναψυκτικά, ενέργειες που σίγουρα θα εκτιμηθούν από τους πελάτες σας.

Εκμεταλλευτείτε τα social media

Το κοινό στο οποίο απευθύνεστε χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί επαγγελματίες τα χρησιμοποιούν ως μέσω προώθησης της επιχείρησής τους καθώς αποτελούν εύκολο τρόπο επικοινωνίας. Η διαφήμιση σε αυτά είναι ένας τρόπος να προσελκύσετε νέους πελάτες ή να ενημερώσετε τους ήδη υπάρχοντες για τις προσφορές και τις εκπτώσεις που παρέχετε. Ανανεώνετε συχνά τη σελίδα σας και οι παραγγελίες θα πέσουν βροχή!

Μαζί με κάθε παραγγελία κάντε ένα δώρο

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος διαφήμισης και προβολής της πιτσαρίας σας από μικρά χρηστικά αντικείμενα όπως στυλό ή αναπτήρες με το λογότυπο και το τηλέφωνό σας. Ακόμα κι ένα μαγνητάκι ή ένα μπρελόκ μπορούν να κάνουν τη διαφορά στις πωλήσεις σας. Τα διαφημιστικά δώρα αποτελούν έναν τρόπο για να ενισχύσετε το brand name της επιχείρησής σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας.

 

Απαντήστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.