Εταιρικά στοιχεία
Mini website σε Lalista
Link σε email
Link σε website
Link σε όλα τα social
Κείμενο Περιγραφής
Χάρτης Google Maps
Logo & Cover Photo
Gallery
Ωράριο λειτουργίας
Μέχρι 5 κατηγορίες καταχώρησης
Τηλέφωνα επικοινωνίας
Tags με τις δωρεάν παροχές
Υπηρεσία «άστο πάνω μας»
€105.00
Δωρεάν

Google my Business
+
100€ Google AdWords
€225.00
Δημιουργία Βίντεο Προβολής
+
 100€ επιπρόσθετα σε Διαφημίσεις YouTube!
Σύνολο σε διαφημίσεις αξίας 200€
€265.00

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

Εξοικονομήστε χρόνο και γλιτώστε κόπο μέσα από το «Ασ’ το πάνω μας», μία καινοτομία της lalista που θα σας λύσει τα χέρια. Η εξειδικευμένη ομάδα σχεδιαστών κι επικοινωνιολόγων μας, έρχεται σε επαφή μαζί σου, αντλεί τις πληροφορίες που χρειάζεται και αναλαμβάνει να συντάξει και να επιμεληθεί τα κείμενα περιγραφής της επιχείρησης ή της υπηρεσίας σου. Επιπλέον, αν το επιθυμείς, η ομάδα μας αναλαμβάνει να επιλέξει και να σου προτείνει το κατάλληλο φωτογραφικό υλικό που θα εμπλουτίσει την καταχώρισή σου. Και όλα αυτά εντελώς δωρεάν!
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα κλικ στο κουτάκι που θα γράφει «Ασ’ το πάνω μας» καθώς συμπληρώνεις την φόρμα παραγγελίας!

100€ ή 200€ δωρεάν διαφήμιση στην 1η σελίδα της Google! Ως διαπιστευμένοι συνεργάτες της Googllalista google partner , σας προσφέρουμε χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, διαφήμιση αξίας 10€ ή 20€ ανά μέρα για 10 συνεχόμενες ημέρες, όποτε εσείς το επιθυμείτε! Επιλέγοντας ένα από τα πακέτα lalista «one hundred» ή lalista «video», επωφελείστε από αυτή τη μοναδική παροχή. Όλο το setup , διαφημιστικό κείμενο , λέξεις κλειδιά, στόχευση κοινού κτλ …το αναλαμβάνει εντελώς δωρεάν η ομάδα μας!

Επιλέγοντας να προβληθείτε στη lalista, οι παροχές που απολαμβάνετε δεν σταματάνε ποτέ. Με τα πακέτα lalista «one hundred» και lalista «video», παίρνετε εντελώς δωρεάν το Google my Business. Δείξτε στην αναζήτηση της Google το ωράριο λειτουργίας σας, τον αριθμό του τηλεφώνου σας και προβάλλετε τα μοναδικά χαρακτηριστικά σας, χωρίς να ξοδέψετε ευρώ παραπάνω. Βγείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό σας και σκοράρετε ακόμα πιο ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα της Google!