Το Snapchat είναι μια πρωτότυπη εφαρμογή που έκανε την εμφάνισή της πριν μερικά χρόνια και ήδη έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, νεαρής κυρίως ηλικίας. Είναι ένα μέσο επικοινωνίας που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποστέλλουν φωτογραφίες και βίντεο τα οποία μετά από ένα χρονικό διάστημα αυτοκαταστρέφονται. Χρησιμοποιείται ήδη από μεγάλες εταιρείες για την προώθηση και προβολή των δραστηριοτήτων τους, επομένως γιατί όχι και από εσάς;

Αξιοποίησε το snapchat στην επιχείρησή σου
Snapchat

Μέσω του Snapchat δίνετε πρόσβαση σε όλα τα live events της επιχείρησής σας όπως παρουσιάσεις προϊόντων ή ομιλίες. Η πρωτοτυπία έγκειται στο γεγονός πως οποιοσδήποτε μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά τη μετάδοσή σας χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική τους παρουσία στο κατάστημα. Καθώς πρόκειται για μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται επί το πλείστον από άτομα νεαρής ηλικίας, προσφέρετε μέσω μιας live μετάδοσης μια ξεχωριστή εμπειρία που θα προσελκύσει πολλούς στο κατάστημά σας.

Όπως συμβαίνει και μέσω Facebook, τα ιδιαίτερα προνόμια τραβούν την προσοχή αρκετών. Η διοργάνωση διαγωνισμών, η παροχή εκπτωτικών κωδικών και μοναδικές προσφορές για τους χρήστες του Snapchat, θα σας ωφελήσουν σε μεγάλο βαθμό. Πώς θα γίνει αυτό; Θέτοντας απλούς όρους, όπως για παράδειγμα να παρακολουθήσουν το story σας. Είναι σίγουρο πως θα επισκεφτούν σύντομα το κατάστημά σας για τις αγορές τους.

Ακόμα ένας ενδιαφέρων τρόπος να επικοινωνήσετε με το κοινό σας είναι να τους διαθέσετε περιεχόμενο το οποίο ίσως δεν μπορούν να δουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά προϊόντα που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. Με αυτήν την κίνηση τους προσφέρετε το προνόμιο να αποτελούν μια ελίτ πελατών οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε προϊόντα, άγνωστα ακόμα, στο ευρύ κοινό.

Τέλος, μέσω του Snapchat μπορείτε να έρθετε ακόμα πιο κοντά με υποψήφιους πελάτες και να αποκτήσετε περισσότερους followers. Δημοσιεύοντας οπτικοακουστικό υλικό το οποίο αφορά την επιχείρησή σας και τον τρόπο λειτουργίας της μπορείτε να δημιουργήσετε ισχυρούς δεσμούς με το κοινό. Τα πρόσωπα που εργάζονται σε εσάς, στιγμές από την ώρα εργασίας τους καθώς και ξεχωριστές στιγμές των ατόμων που αποτελούν τον πυρήνα της επιχείρησης θα δώσουν την ευκαιρία στους χρήστες να αισθανθούν κομμάτι σας.

Απαντήστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.