Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε ανταγωνιστικούς τομείς της αγοράς οφείλουν να διασφαλίσουν πως μπορούν να σταθούν επάξια απέναντι σε ανταγωνιστές και να προνοήσουν για την ανάπτυξη και την καλή λειτουργία τους. Για το λόγο αυτό,

Αξιοποίησε την google και το gmail
Google

η Google προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο κάλυψης επιχειρήσεων με υπηρεσίες που στοχεύουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση και οργάνωσή τους. Οι τρόποι με τους οποίους μια επιχείρηση μπορεί να γίνει αποδοτικότερη μέσα από την αξιοποίηση αυτών των υπηρεσιών, αναλύονται παρακάτω.

  • Με το Google apps για επιχειρήσεις έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο κάθε λειτουργία του πακέτου ώστε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Πλέον, θα είστε σε θέση να σχεδιάζετε συναντήσεις και να διαμορφώνετε ένα πρόγραμμα το οποίο μπορείτε να μοιράζεστε με όλους τους εργαζόμενους αντί να αναλώνεστε σε mails και τηλεφωνήματα. Μέσω του Hangouts μπορείτε να πραγματοποιείτε συναντήσεις σε πραγματικό χρόνο χωρίς να φύγετε από το γραφείο σας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο. Εξερευνώντας όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες θα διαπιστώσετε πως διαθέτει ό,τι χρειάζεται μια επιχείρηση για να ξεχωρίσει.
  • Για να ωφεληθείτε από τις υπηρεσίες της Google, αρχικά θα χρειαστεί να μεταφέρετε το domain σας εκεί. Έπειτα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιείτε το mail σας αλλά όλα τα μηνύματα θα έχουν το όνομα του domain σας, αντί για παράδειγμα @gmail.com. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε διευθύνσεις για το προσωπικό σας διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο την επικοινωνία μεταξύ των εργαζομένων αλλά και να βελτιώσετε την εξυπηρέτηση πελατών.
  • Άλλο ένα χαρακτηριστικό του Gmail είναι πως μπορείτε να προσθέσετε την υπογραφή σας κάτω από κάθε εξερχόμενο μήνυμα. Η υπογραφή μπορεί να περιλαμβάνει την διεύθυνση επικοινωνίας σας, μια εικόνα ή οτιδήποτε άλλο θεωρείτε σχετικό και σας εκφράζει.
  • Για την καλύτερη διαχείριση των εισερχόμενων μηνυμάτων μπορείτε να δημιουργήσετε φακέλους ώστε να αποθηκεύονται τα μηνύματά σας ανάλογα με το περιεχόμενό τους. Η διαδικασία είναι απλή και στοχεύει στην οργάνωση του όγκου emails που δέχεται μια επιχείρηση εξασφαλίζοντας παράλληλα ευκολότερη πρόσβαση.
  • Μέσα από την επιλογή Google Labs, ή εργαστήρια στα ελληνικά, μπορείτε να επιλέξετε μια λειτουργία ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τυποποιημένες απαντήσεις και να τις εισάγετε εύκολα στα μηνύματά σας. Ίσως δεν ακούγεται πολύ επαγγελματικό αλλά μπορεί να σας φανεί χρήσιμο σε ιδιαίτερες περιστάσεις.

Απαντήστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.