Η επιλογή της κατάλληλης αποφρακτικής εταιρείας είναι μια σημαντική υπόθεση για ιδιώτες και επιχειρηματίες. Πλέον στην Αθήνα και σε όλες τις περιοχές της Αττικής δραστηριοποιείται μεγάλος αριθμός εταιρειών αποφράξεων κάνοντας την επιλογή ακόμα πιο δύσκολη. Εκτός από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που λαμβάνει ο πελάτης είναι το κόστος της εργασίας.

Οι πιο συνηθισμένες παροχές που προσφέρει μια αποφρακτική εταιρεία είναι το ξεβούλωμα και ο καθαρισμός αποχέτευσης, φρεατίου, νιπτήρα, νεροχύτη, λεκάνης, μπανιέρας, υδρορροής και σιφονιού. Το φράξιμο των σωληνώσεων είναι ένας σύνηθες πρόβλημα το οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία ο επαγγελματίας, χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό. Πολλές φορές απαιτείται και η χρήση χημικών ουσιών για να υπάρξει το προσδοκούμενο αποτέλεσμα.  Τα αποφρακτικά υγρά είναι χημικές ουσίες, η χρήση των οποίων πρέπει να γίνεται από έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες του κλάδου γιατί αλλιώς μπορεί να προκαλέσει φθορές σε σωλήνες, σωληνώσεις και αποχετεύσεις.

Οι αποφρακτικές εταιρείες για να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη δουλειά τους χρησιμοποιούν σύγχρονο και εξειδικευμένο εξοπλισμό, οχήματα τελευταίας τεχνολογίας και  όποιο άλλο μέσο είναι απαραίτητο. Τα τελευταία χρόνια η εισαγωγή νέων τεχνολογιών στον κλάδο της απόφραξης αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων έχει αυξήσει την ποιότητα των παροχών ενώ έχει μειώσει το χρόνο της διαδικασίας και την τιμή της. Η διάγνωση με κάμερα είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος η οποία, με τη χρήση τηλεκατευθυνόμενης κάμερας, επιτρέπει την αποτύπωση με ακρίβεια της κατάστασης των αποχετεύσεων επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο την άμεση επέμβαση εκεί ακριβώς που χρειάζεται.

Αποφράξεις και αποφρακτικές εταιρείες
Απόφραξη λεκάνης

Οι αποφρακτικές εταιρείες αναλαμβάνουν υπηρεσίες όπως ο καθαρισμός μεγάλων επιφανειών, η υδροβολή ή η άντληση υδάτων. Ο καθαρισμός μεγάλων επιφανειών μπορεί να αφορά υπόγεια, ταράτσες, πάρκινγκ αλλά και ταμπέλες καταστημάτων, τραπέζια ή τέντες και ομπρέλες. Συνήθως γίνεται με την εκτόξευση ψυχρού ή θερμού νερού με υψηλή πίεση και έχει σαν αποτέλεσμα τον αποτελεσματικό καθαρισμό της κάθε επιφάνειας. Πολλές φορές ο καθαρισμός μεγάλων επιφανειών συνδυάζεται με υπηρεσίες απολύμανσης και απεντόμωσης. Οι αντλήσεις υδάτων είναι όλο και πιο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα και είναι πολλές φορές αποτέλεσμα των ακραίων καιρικών φαινομένων και των βουλωμένων σωλήνων. Με τη χρήση βυτιοφόρων οχημάτων και ισχυρών αντλιών η αποφρακτική εταιρεία έρχεται στο χώρο σας και αντλεί τα νερά που έχουν υπερχειλίσει ενώ παράλληλα ξεβουλώνει τυχόν βουλωμένους σωλήνες ή φρεάτια. Ακόμα μετά από κάθε εκκένωση βόθρου πραγματοποιείται απόφραξη της αποχέτευσης, εργασία απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία και τη συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος.

 

Οι κάτοικοι της Αθήνας και ολόκληρης της Αττικής αναζητούν τους καλύτερους επαγγελματίες του κλάδου των αποφράξεων πάντα οικονομικά και ποιοτικά. Οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις που καλείται να αντιμετωπίσει μια εταιρεία αποφράξεων είναι το ξεβούλωμα σωληνώσεων, η άντληση υδάτων και ο καθαρισμός μεγάλων επιφανειών. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις οι πελάτες επιζητούν ταχύτητα, επαγγελματισμό, σωστή δουλειά και πάντα να είναι η πιο φθηνή και ποιοτική εταιρεία της αγοράς.